- Autor: jejeja
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 1000 |
Debrecínka | 120 |
Eidam 30 % průměr | 200 |
Vejce celá průměr | 400 |
Dochucovadla:
sůl, koření dle chuti (použila jsem kuře sedmi bylin, bazalku a pepř), česnek
Energetická hodnota celkem: 10320 kJ
Bílkoviny (g): 359,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1032 kJ
Bílkoviny (g): 35.9, Tuky (g): 10.9, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Formu na bábovku vyložíme papírem na pečení. Na dno vložíme část lehce naklepaných, osolených a okořeněných kuřecích řízků. Pak část strouhaného sýra, polovinu vajíček, bylinky a česnek, debrecínku, opět sýr a zakončíme vrstrou řízků. Vše zalijeme zbylými rozšlehanými vejci a dáme péct na 220°C, cca 1 hodinu. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.