- Autor: Endee
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 2 |
Banán | 420 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Klasik bílý jogurt (Olma) | 150 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Puding průměr (prášek) | 37 |
Jahody | 130 |
Energetická hodnota celkem: 5837 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 116,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smícháme 2 tvarohy, 1 jogurt, 3 banány, pudink v prášku a rozmixujeme. Přidáme 3 vejce a vyšleháme. Těsto rozdělíme na 2 části (menší a větší) - do menší přidáme kakao a zamícháme. Formu na dort vyložíme pečícím papírem. Těsto lijeme doprostřed, vrstvíme na sebe. Nejprve těsto bez kakaa, pak s kakaem, pak bez kakaa. V troubě pečeme na 170°C cca 30 min. Ozdobíme nakrájenými jahodami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.