- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 200 |
Smetana na vaření 10% | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Jihočeské AB 78% | 30 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1000 |
Kopr | 50 |
Ocet | 4 |
Energetická hodnota celkem: 5323 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1331 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.