- Autor: kursovam
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 28 |
Šunka vepřová výběrová | 11 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Kuřecí prsa bez kůže | 170 |
Paprika červená | 10 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1003 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, vložíme šunku, půlku vejce a zabalíme. Vložíme do remosky potřené tukem a upečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.