- Autor: kursovam
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb toastový bílý průměr | 36 |
Lipno nízkotučné 26% | 34 |
Šunka vepřová průměr | 30 |
Lečo zeleninové sterilované | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
koření např. na pizzu, křen apod.
Energetická hodnota celkem: 1005 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 503 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Toastové chleby namažeme sýrem, přidáme šunku, lečo a šunku, přiklopíme 2. namazaný chléb a dáme do toastovače.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.