- Autor: kursovam
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Eidam 30% | 30 |
Párky vídeňské | 50 |
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1686 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Kuřecí prsa osolíme, opepříme, vložíme kousek párku a plátek eidamu a přeložíme. Remosku vymažeme lžičkou tuku, vložíme kuřecí prsa, vedle brambory - přílohu - a pečeme. Možno přelít bílým jogurtem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.