- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 75 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Olej běžný (průměr) | 5 |
Vejce celé (syrové) | 50 |
Jihočeské AB 78% | 4 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2051 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1026 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.