- Autor: Darina2152
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kopr | 8 |
Cuketa | 200 |
Žampiony | 100 |
Cibule | 30 |
Olej olivový | 8 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 120 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 1135 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky, pak žampiony a podusíme. Až je maso poloměkké, přidáme cuketu a vše dusíme společně, až cuketa získá kašovitou konzistenci. Nakonec dáme kopr a můžeme přidat i jogurt. Rozdušená cuketa spolu s jogurtem a žampiony nahradí houbovou omáčku. Podáváme s vařenými brambory, případně bez brambor. Pro přípravu jsem naposledy použila kuřecí skelet, který mi zbyl po ledabylém vykostění kuřete.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.