- Autor: Simmonska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 220 |
Banán | 115 |
Broskev | 100 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 100 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Jihočeská smetana trvanlivá ke šlehání 31% | 15 |
Med | 5 |
Dochucovadla:
med, citron
Energetická hodnota celkem: 1469 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovoce očistíme, nakrájíme na drobné kousky a vložíme do mixovací nádoby. Zalijeme vodou, mlékem a kapkou smetany. Rozmixujeme buď tyčovým mixérem či jiným a podáváme šejk v jednotlivých sklenkách
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.