- Autor: flamenca
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón suchý stav | 5 |
Bulgur pšeničný | 45 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Krabí tyčinky | 100 |
Zeleninová směs čínská průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 1617 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Uvařím bulgur dle návodu ve vodě s bujonem, zde to bylo celkem 11 min, cca v polovině vhodím do téhož hrnce povařit čínskou zeleninu. po uvaření scedím a do směsi vsypu nakrájené krabí tyčinky (předem buď rozmraž v pokojové teplotě nebo krátce uvařené, ale už jsou hotové při koupi, není třeba znovu vařit). možno dochutit kořením nebo worchestrem. salát na obrázku je mix listových 120 g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.