- Autor: Hanka Malkova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 15 |
Mrkev | 145 |
Celer bulva | 100 |
Cibule | 145 |
Petržel - kořen | 70 |
Hořčice dijonská | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 34 |
Mouka pšeničná bílá | 28 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 280 |
Energetická hodnota celkem: 2884 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
hotová 1076 g na 100 g 270 kJ B 1,7 T 2 S 9,5 Safa 0,5 vl 1,4 C 5,8 bez mouky 240 kJ, B 1,6 T 2 S 7,9 Safa 0,5 vl 1,3 c 6 se smetanou 1086 360 kJ B 1,8 T 4,7 S 8,9 safa 2,2 vl 1,3 cukry 5,6 1 porce 150 g
Komentáře je možné psát až po přihlášení.