- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 125 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Majonéza (Spak) | 15 |
Křen | 10 |
Cibule | 80 |
Sůl | 0.5 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1073 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 537 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh rozšleháme s mlékem a majonézou, přidáme jemně nastrouhaný křen a jemně nakrájenou cibuli, osolíme a promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.