- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže Indiánská (v suchém stavu) | 150 |
Cibule | 80 |
Paprika červená | 100 |
Paprika bílá | 100 |
Kukuřice cukrová | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 180 |
Olej řepkový | 7 |
Eidam 30% | 40 |
Energetická hodnota celkem: 4500 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2250 kJ
Bílkoviny (g): 40.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 72.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Rýži uvaarim zvlášť ve vodě (13min),, scedim. Naa pánvi na oleji osmahnu cibuli, přidávám mexické koření a kuře na kostičky,, osmahnu, prodám na proužky nakrájené papriky, osmahnu, přidám 1_2 lžíce vody a produsim, aby maso i papriky byly měkké, aale naa skus křupavé. Přidám uvarenaa kukuřičná zrnacaa ryyyri a promícháme. lze servírovat posypane sýrem,,, nebo zarolovat do prohraatych tortil. nejnejlepší se zelenými saláty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.