TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečený patizon

Zpět
  • Autor: LLojdova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

bylinky, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6573 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 145, SAFA (g): 31, Cukry (g): 88, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1096 kJ

Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

patizon zbavíme semínek, oloupeme sluku, nakrájíme na tenké plátky ca 1cm osmahnu na oliv. oleji (nebo másle). Spařím a oloupu rajčata. Osmahnu cibulku a česnek. Nakrájím cuketu na 1-2cm kolečka.Vše smíchám do vymazaného pekáčku a zaleju rozšlehanými vejci (osolit opepřit příp. přidat oblíbené koření bylinky apod.)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři