- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Patizony | 1100 |
Cibule | 200 |
Rajčata | 800 |
Česnek | 10 |
Vejce celá průměr | 110 |
Žloutek | 80 |
Eidam 20% | 130 |
Cuketa | 150 |
Sůl | 2 |
Koření průměr | 5 |
Olej olivový | 10 |
Máslo čerstvé | 10 |
Dochucovadla:
bylinky, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6573 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 88,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1096 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
patizon zbavíme semínek, oloupeme sluku, nakrájíme na tenké plátky ca 1cm osmahnu na oliv. oleji (nebo másle). Spařím a oloupu rajčata. Osmahnu cibulku a česnek. Nakrájím cuketu na 1-2cm kolečka.Vše smíchám do vymazaného pekáčku a zaleju rozšlehanými vejci (osolit opepřit příp. přidat oblíbené koření bylinky apod.)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.