- Autor: France
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 400 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Jablko | 1500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Olej řepkový | 20 |
Strouhanka průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 13442 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 637,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 310,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 12.9, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.