- Autor: Svoby
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýžové těstoviny (v suchém stavu) | 200 |
Květák | 750 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 750 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Olej olivový | 5 |
Česnek | 30 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, paprika
Energetická hodnota celkem: 9043 kJ
Bílkoviny (g): 236,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2261 kJ
Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Těstoviny a květák uvařit. Maso okořenit a naložit do lednice aspoň na dvě hodiny. Pak osmahnout, přidat vařený květák. Dáme do zapékací mísy a zalít rozkvedlaným vejcem s mlékem a solí. Dát péct do trouby.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.