- Autor: Orlice
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 55 |
Cuketa | 100 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 100 |
Voda | 1500 |
Vločky ovesné | 50 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, bobkový list, majoránka, petrželka
Energetická hodnota celkem: 1595 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 319 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na lžíci másla opražíme 50 g ovesných vloček, zamícháme jedno vejce, zalijeme vodou. Přidáme nastrouhanou mrkev, celer, cuketu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.