TOPlist
Sledujte nás:

ovesná kaše z domácí pekárny

Zpět
  • Autor: Jana G.
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2748 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 81, SAFA (g): 11, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1374 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

mléko, vanilkový cukr, špetku soli, rozpuštěné máslo a ovesné vločky dáme do pekárny, zapneme program Marmeláda a počkáme až bude ovesná kaše hotová:-) Můžeme podávat s ovocem.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 03. 2011 09:07
Takto vařím i kaši jáhlovou nebo pohankovou. Jojo, pekárna to za nás pohlídá a zamíchá sama.
07. 03. 2011 16:35
Pekárna to vaří a míchá sama. Skvělý nápad. Ale proč odtučněné mléko a pak máslo???

Naši partneři