- Autor: Naspet
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 330 |
Olej řepkový | 10 |
Vepřová plec (syrová) | 400 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Dochucovadla:
sůl, paprika, kmín
Energetická hodnota celkem: 4182 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ
Bílkoviny (g): 28.7, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Cibuli zesklovatět, zasypat č. paprikou, zprudka osmahnout maso (osolené), podlít vodou, přidat bujon a zavřít v tlakovém hrnci na 40 minut. Po otevření přimíchat propláchnuté a scezené zelí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.