TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Canelloni plněné ricottou a špenátem s rajčatovou omáčkou

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Recept je z knihy Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí. K zakoupení na e-shopu STOBu http://www.stob.cz/cs/eshop

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek, bazalka

Energetická hodnota celkem: 7798 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 189, SAFA (g): 42, Cukry (g): 48, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1950 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Rozmražený špenát smícháme s ricottou, vejcem a strouhaným parmezánem, ochutíme solí, pepřem a česnekem. Připravenou směsí plníme canelloni a vložíme do zapékací misky. Rozmixovaná konzervovaná rajčata ochutíme solí, pepřem (případně trochu dosladíme) a bazalkou a nalijeme na připravené canelloni. Připravené canelloni poklademe plátky mozzarelly a posypeme strouhaným parmezánem, pečeme v předehřáté troubě cca 30 minut na 170°C.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři