- Autor: magdinak
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr skořicový | 10 |
Jablko | 400 |
Cukr palmový | 10 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Milko tvaroh tučný | 250 |
Ovesné vločky jemné Emco | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6260 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 209,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1252 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 41.8, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 16.6, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Předehřejeme troubu na 190°C. Smícháme umleté vločky, tvaroh (lze použít i třeba nízkotučný, já měla farmářský hodně hustý), mléko a cukr. Na plech vyložený pečícím papírem navrstvíme vločkovou směs doprostřed navrstvíme strouhaná jablka smíchaná se skořicovým cukrem Pomocí pečícího papíru štrůdl zabalíme a dáme péct do trouby na 190°C na cca 35 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.