- Autor: klarazichova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 76 |
Česnek | 18 |
Olej řepkový | 20 |
Žampiony | 250 |
Vepřová plec (syrová) | 966 |
Paprika žlutá | 284 |
Paprika červená | 102 |
Hellmann´s Kečup jemný | 100 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8910 kJ
Bílkoviny (g): 198,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2228 kJ
Bílkoviny (g): 49.5, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
maso
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.