- Autor: sandratokarova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 120 |
Tvaroh odtučněný průměr | 300 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Protein vanila | 30 |
Maliny | 200 |
Energetická hodnota celkem: 3910 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 978 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.