TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Maso na jehle

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,

Energetická hodnota celkem: 3595 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 34, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1798 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 17, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

maso,šunku a zeleninu nakrájíme na napichovatelné díly,lehce osolíme orestujeme a doděláme v horkovzdušné troubě.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři