- Autor: s.pes
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr (syrové) | 800 |
Cibule | 100 |
Olivy zelené ve slaném nálevu | 100 |
Fenykl | 1000 |
Víno bez alkoholu bílé, červené | 500 |
Olej olivový | 15 |
Slanina anglická | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky dle chuti
Energetická hodnota celkem: 7647 kJ
Bílkoviny (g): 181,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ
Bílkoviny (g): 30.2, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 14.2, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.