- Autor: ANCINKA
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v nálevu | 800 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Olej řepkový | 20 |
Cibule | 80 |
klobása šmakoun | 300 |
Dochucovadla:
česnek, chilli, pepř, bazalka, oregano, případně čerstvý koriandr
Energetická hodnota celkem: 6553 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 152,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1311 kJ
Bílkoviny (g): 22.2, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 30.4, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 2.4
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek, chilli papričku ( lze vynechat) a nakrájenou klobásu. Opepříme, přidáme slité konzervy červených fazolí a konzervu krájených rajčat. Okořeníme bazalkou a oreganem, promícháme a necháme odvařit přebytečnou tekutinu. Nesolíme, je to slané tak akorát :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.