TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí stehenní plátek v zeleninovém vývaru

Zpět
  • Autor: Issina
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3480 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 19, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 870 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Kuřecí stehenní řízky bez kůže očistíme, posolíme, opepříme, opečeme na másle, podlijeme čistým zeleninovým vývarem a dusíme v pekáčku v troubě do měkka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři