- Autor: Issina
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninový vývar (čistý) | 250 |
Máslo čerstvé nesolené | 30 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3480 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 870 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Kuřecí stehenní řízky bez kůže očistíme, posolíme, opepříme, opečeme na másle, podlijeme čistým zeleninovým vývarem a dusíme v pekáčku v troubě do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.