- Autor: Pernella
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 120 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Lilek | 100 |
Cibule | 20 |
Olej olivový | 5 |
Česnek | 10 |
Brambory pozdní | 100 |
Cuketa | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1399 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na lžičce oleje orestujeme cibuli, česnek, přidáme nakrájený lilek a cuketu. Přidáme nakrájené maso. Když zelenina změkne, přidáme konzervovaná rajčata, osolíme, opepříme. Příloha: vařené brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.