- Autor: Pernella
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Solamyl bramborový škrob | 5 |
Paprika červená | 100 |
Olej slunečnicový | 5 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 240 |
Arašídy (nesolené) | 20 |
Pórek | 50 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
Sojová omáčka, česnek, sůl, pepř, chilli
Energetická hodnota celkem: 2302 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1151 kJ
Bílkoviny (g): 34.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso obalíme ve vejci se solamylem. Na sucho opražíme arašídy, osmahneme obalené maso, přidáme zeleninu a restujeme do změknutí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.