- Autor: Krejcisi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 480 |
Kokosové mléko | 640 |
Fazolové lusky mražené | 450 |
Rybí omáčka | 40 |
Cukr třtinový hnědý | 30 |
Olej řepkový | 4 |
Rýžové nudle (v suchém stavu) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 10244 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 107,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1707 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 17.8, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
15 min nechat stat nudle v teple vode, 2 min opekat kary pastu na oleji, pridat rybi omacku, 2 hrnky vody, cukr, kokosove mleko, privest k varu, pridat fazolky, slite nudle varit 5 min, pridat na tenoucko nakrajene kureci maso a bazalku a varit jeste 2 min., bazalku vyndat, podavame
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.