- Autor: samovar
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Kuřecí stehno s kůží pečené (bez kosti, nesolené) | 600 |
Dochucovadla:
kmín
Energetická hodnota celkem: 7230 kJ
Bílkoviny (g): 161,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1205 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Do pekáčku rozložím celý balíček kysaného tuřanského zelí, na něj rozřezaná 3 kuřecí stehna, posypu je kmínem, trošku posolím a peču
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.