- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr (syrové) | 250 |
Vepřová plec (syrová) | 250 |
Celer bulva | 200 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová štáva, česnek
Energetická hodnota celkem: 4710 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1178 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mletí maso smícháme s vejcem, kořením, solí a na jemno nastrouhaným celerem, pokapaným citronovou štávou, Upečeme na pečícím papíře do zlatova z obou stran
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.