- Autor: 1a234
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Dochucovadla:
skořice,hřebíček , citron
Energetická hodnota celkem: 1150 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 288 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jablka pokrájíme na menší kousky(tak , aby se dala nabírat lžičkou).Spolu s hřebíčkem, skořicí a trochou citronové šťávy vložíme do vařicí vody. Po změknutí jablek můžeme scedit a podávat zvlášť nápoj a zvlášť jablka, nebo společně jako kompot. V zimě doporučuji podávat horký, v létě vychlazený. Kdo nemusí hlídat cukr, může si přisladit medem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.