- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Cibule | 300 |
Česnek | 20 |
Brambory (syrové) | 30 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,česnek,
Energetická hodnota celkem: 2841 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 710 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso osolíme,okořeníme a orestujeme ze všech stran na cibuli, lehce podlijeme, dáme do trouby dopéci do měkka. Šťávu zahustíme kouskem strouhané brambory,ochutíme kmínem a česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.