- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs lečo mražené | 1500 |
Česnek | 50 |
Šunka od kosti | 100 |
Gran Moravia | 100 |
Gouda 26% | 100 |
Ementál 45% | 100 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,chilli
Energetická hodnota celkem: 13970 kJ
Bílkoviny (g): 182,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 423,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1397 kJ
Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 42.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Uvaření těstoviny dáme do zapékací misky na střídačku se zeleninovým lečem , šunkou a strouhaným sýrem,poslední vrstvu tvoří sýr.Zapečeme do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.