- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou (syrové, nesolené) | 300 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mrkev | 80 |
Celer bulva | 80 |
Česnek | 20 |
Cibule | 40 |
Rajský protlak | 120 |
Agávový sirup | 15 |
Dochucovadla:
sůl, italské koření, datlový nebo agave sirup
Energetická hodnota celkem: 5750 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1917 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mleté maso, vejce, strouhanou mrkev nebo celer, česnek, koení smíchat, rukama máčenýma ve studené vodě utvořím kuličky a dusím nv kastrolku a másle s cibulí podlité trochou vody na slaběm ohni min. 15. min. Poté přiddám rajský protlak, příp dosladím agave sirupem, rozředím vývyrem nebo voud..
Komentáře je možné psát až po přihlášení.