- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika červená | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Hlíva ústřičná | 200 |
Cibule | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Vepřová plec | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,medvědíčesnek,
Energetická hodnota celkem: 2612 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na kostky nakrájené maso a zeleninu promícháme s kořením a olejem, necháme hoďku odležet, pak napícháme na špejle pečeme v troubě do měkka.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.