- Autor: flamenca
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 26.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře průměr | 700 |
Vejce celá průměr | 55 |
Niva 50 % průměr | 150 |
Solamyl | 15 |
Brambory zimní | 200 |
Česnek | 10 |
Celer - bulva | 400 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Strouhanka | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nať petrželky
Energetická hodnota celkem: 8007 kJ
Bílkoviny (g): 197,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 308 kJ
Bílkoviny (g): 7.6, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
kuřecí maso mleté, předvařený a nastrouhaný celer a najemno nastrouhaná niva + předvař.brambory, solamyl, česnek, vejce, sůl, pepř - smíchat a tvořit placičky. mohou se obalit ve strouhance a smažit nebo péci na papíře a plechu v troubě. podáváme s bramborem nebo bram.kaší.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.