- Autor: decimalka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 55 |
Hamé kečup jemný | 20 |
Balkánský sýr | 20 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Strouhanka průměr | 30 |
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 30 |
Hovězí kýta (syrová) | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 2099 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
libové maso umeleme spolu s vařenými fazolemi(bílé),přidáme vejce,strouhanku,koření a sůl,tvoříme malé karbanátky a pečeme v troubě 25 minut.Hotový ozdobíme kečupem a balkánským sýrem
Komentáře je možné psát až po přihlášení.