- Autor: simma
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno s kůží (syrové bez kosti) | 1500 |
Mrkev | 400 |
Petržel - kořen | 200 |
Pórek | 300 |
Brambory pozdní | 30 |
Slepičí vývar (čistý) | 700 |
Olej běžný (průměr) | 20 |
Cibule | 60 |
Česnek | 20 |
Energetická hodnota celkem: 15269 kJ
Bílkoviny (g): 263,
Tuky (g): 247,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 103,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1527 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 24.7, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.