TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hrášková polévka s mátou

Zpět
  • Autor: belabera
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 250.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hrášek mražený300
Jihočeský Cottage bez příchuti 150

Dochucovadla:

máta, sůl

Energetická hodnota celkem: 1706 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 7, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 7 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V hrnci rozpustíme lžíci olivového oleje a vsypeme zelený (mražený) hrášek. Zalijeme jedním litrem vody a hrášek povaříme. Odstavíme z plotny, přidáme jeden kelímek sýru cottage a pár lístků máty. Rozmixujeme tyčovým mixérem, osolíme a podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři