- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gouda 26% | 50 |
Paprika červená | 100 |
Brambory pečené | 200 |
Šunka od kosti | 100 |
Cibulka jarní | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 3455 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1728 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Vařené na kostičky nakrájené brambory, šunku,zelenou cibulku, červenou papriku osmahneme na lžičce oleje a zalijeme rozšlehaným osoleným vejcem s trochou mléka.Opečeme do růžova. Podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem. Sypeme strouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.