- Autor: laldo
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Brambory pečené | 80 |
Mrkev | 200 |
Červená řepa | 200 |
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 400 |
Energetická hodnota celkem: 3836 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1918 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 60.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 22.5, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.