- Autor: laldo
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Česnek | 10 |
Rajský protlak | 50 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 400 |
Paprika červená | 150 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 150 |
Eidam 30% | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 6341 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2114 kJ
Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 65.7, SAFA (g): 3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.