- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej slunečnicový | 13 |
Cibule | 40 |
Vepřová plec (syrová) | 230 |
Lečová zmes | 275 |
kukuričný škrob | 10 |
Voda | 120 |
Dochucovadla:
soľ, čierne korenie,, červená paprika
Energetická hodnota celkem: 2984 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 995 kJ
Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji smažíme cibuľu do sklovitá. Pridáme červenú papriku, mäso pokrájané na rezančeky. Opečieme, osolíme, okoreníme, podlejeme trochu vodu a dusíme až do zmäknutia. Pridáme lečovú ymes (vlastný polotovar), prehrejeme a ešte pridáme kukuričný škrob rozmiešaný v troške vodu. Necháme zovrieť a povaríme ešte asi 5 minút a môžeme servírovať.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.