- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 400 |
Pažitka | 50 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 30 |
tvaroh boni | 100 |
sýr tavený Madeta | 100 |
Eidam 30% | 300 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,pažitka
Energetická hodnota celkem: 5493 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1373 kJ
Bílkoviny (g): 32.8, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Eidam nahřejeme v mikrotenovém sáčku a rozválíme na plát, potřeme našlehaným taveným sýrem s tvarohem a kořením a posypeme povařenou červenou čočkou a nasekanou pažitkou. Pevně zarolujeme a necháme ve folii ztuhnout v lednici. Krájíme na plátky a servírujeme jako jednohubky na salátové okurce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.