- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Ocet | 11 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Jablka | 400 |
Vlašské ořechy | 20 |
Dochucovadla:
psylium,skořice,citr.kůra
Energetická hodnota celkem: 3204 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 160 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 6.7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Z hladké mouky ,octa,a oleje uhněteme těsto,necháme ho 15minut odpočinout pod miskou. Pak ho rozválíme a roztahujeme do tenka, posypeme mletými ořechy promíchanými s psyliem a strouhanými jablky se skořicí. Lehce pomašlujeme olejem. Upečeme v troubě na 180°C do světle růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.