- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
sýr tavený Madeta | 100 |
Hrách uvařený (nesolený) | 100 |
Cibule | 50 |
Olej řepkový | 11 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, petrželka,pažitka,česnek,
Energetická hodnota celkem: 2145 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Namočený hrách uvaříme a rozmixujeme, po vychladnutí přidáme tavený sýr, česnek, osmaženou cibulku , koření, sůl podle potřeby a dobře ušleháme, pokud bude směs příliš hustá můžeme přidat trošku mléka a oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.