- Autor: libusesp
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 200 |
Mouka pšeničná bílá | 24 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 270 |
Cibule | 180 |
Slanina (Burger King) | 23 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 1000 |
Dochucovadla:
sůl , římský kmín, pepř,
Energetická hodnota celkem: 8317 kJ
Bílkoviny (g): 234,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1386 kJ
Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na slanině orestujeme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, rychle osmahneme, osolíme , opepříme, přidáme římský kmín a podlijeme vínem. Když se víno vyvaří podlijeme vodou ( může být i vývar) a dusíme až je maso měkké. Případně zahustíme moukou. Není nutné. V mícháme fazole a necháme prohřát.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.