- Autor: 1a234
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Fazole bílé (v suchém stavu) | 400 |
Máslo čerstvé nesolené | 60 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, ocet, 250 ml vývar z fazolí
Energetická hodnota celkem: 8108 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 270,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 75,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1622 kJ
Bílkoviny (g): 18.6, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Den předem namočené fazole vaříme , až změknou. Cibuli usmažíme, zaprážíme moukou , a umícháme světlou jíšku.Zalijeme vývarem z fazolí a povaříme, Vmícháme scezené uvařené fazole , ochutíme a necháme přejít varem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.